Dutch Hair Academy

In ons trainingsinstituut worden praktische, leerzame, dynamische maar vooral inspirerende cursussen, workshops en demonstraties gegeven door het altijd inspirerende creatief artist

Ons trainingsprogramma is geheel op maat gesneden zodat je individuele talent en creativiteit geheel tot uiting komt.

Het gehele trainingsprogramma kan worden uitgevoerd bij u in de salon op locatie of bij Dutch Hair academy.

De liefde en passie voor het kappersvak gecombineerd met de jarenlange ervaring op het gebied van shows, educatie en presentaties hebben ons geïnspireerd deze unieke academy vorm te geven.

Hieronder vindt u een greep uit ons cursusaanbod, neem gerust contact op Dutch Hair academy voor het trainingaanbod op maat.

Collection Cutting Twee maal per jaar presenteren wij de nieuwe internationale trend looks. Deze look and learn is een must voor iedere kapper welke op de hoogte wil zijn van de laatste ontwikkelingen en is bestemd voor iedereen die geïnspireerd wil worden door de laatste trends.

The Classics Leren van het verleden met de know how en technieken van het heden. Deze intensieve vierdaagse step by step workshop is de basis van ieder kapsel. Deze cursus wordt gegeven op mannequins en wordt the master in hair.

All about Colour Deze training is een ware kleur ervaring voor iedere kapper. Uitgangspunt is bewust bekwaam te werk te gaan en richten ons op de techniek van het kleuren om unieke kleurcreaties te bereiken.

"Evening Inspiration Deze look and learn is een ware inspiratie het creative artistic team van Dutch Hair academy doet u verrassen op deze avond van de laatste hair, trends en beauty ontwikkelingen op het gebied van het kappersvak.

"Hair & Wine Dutch Hair academy bevind zich in een van de mooiste en modernste wijnkelders van Nederland. Wij verrassen u op een prachtige avond met veel cut and colour technieken terwijl de top sommelier van het wijngenootschap u verwent met een heerlijke wijnproeverij, natuurlijk is het mogelijk deze wijnen direct te bestellen of zelf mee te nemen. Bestemd voor ondernemers en managers.

MANAGEMENT TRAINING Wilt u op zakelijk gebied ondersteund worden door een professioneel trainingsburo? Dan biedt MVLTrainingen u de oplossing op aan. Wij geven commerciële- en communicatie trainingen voor het personeel en de ondernemer zelf. Dit kan zijn in de vorm van een kwartaaltraject, maar ook losse inschrijvingen zijn mogelijk. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in de kappersbranche en zijn daarom als geen ander in staat om uw situatie te analyseren en een training op maat aan te bieden. Wilt u ook weer omhoog kijken, aarzel dan niet en schrijf u in! Wij geven de volgende trainingen: -Hoe run ik mijn toko? -Hoe krijg ik meer klanten? -Hoe beheer ik mijn huidige klanten? -Sturen op cijfers -Business Understanding (verkoop/advies/marketing en communicatie) -Timemanagement -Leidinggeven & delegeren (hieronder valt ook persoonlijke coaching)